Autor i artikujve Mirjeta

autor:
Mirjeta
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Çfarë mund të tregojë shfaqja e sekrecioneve nga penisi tek meshkujt. Që do të thotë ngjyrë e bardhë, lëng i gjizë, prania e një ere të pakëndshme, kruajtje ose djegie. Shkarkimi normal tek meshkujt gjatë zgjimit dhe shkarkimi patologjik në sëmundje.
    9 Prill 2022
  • Gjatë seksit, prekja është shumë e rëndësishme, sepse me ndihmën e tyre, stimulohen dhe zgjohen zonat erogjene, të cilat dërgojnë disa informacione në lidhje me kënaqësinë dhe kënaqësinë e marrë në trurin e njeriut.
    16 Prill 2021