Ku është pika ji te burrat?

Gjatë seksit, prekja është shumë e rëndësishme, sepse me ndihmën e tyre, stimulohen dhe zgjohen zonat erogjene, të cilat dërgojnë disa informacione në lidhje me kënaqësinë dhe kënaqësinë e marrë në trurin e njeriut. Tek gratë, dallohen 3 pikat më erogjene - klitorisi, pika U e uretrës dhe pika G, të cilat disa çifte nuk mund t'i gjejnë për shumë vite. Në fakt, të kuptosh se ku është pika G tek gratë nuk është aq e lehtë, megjithëse vendndodhja e saj përshkruhet në shumë libra referues mjekësorë.

Përshkrimi më i thjeshtë i vendndodhjes së pikës ji është brenda vaginës nën klitoris, domethënë, direkt në murin e përparmë të vaginës prapa kockës pubike. Ajo është e vendosur në një thellësi prej 5-6 cm. Në madhësi arrin madhësinë e një bizele, dhe në prekje është pak e ashpër, si gunga pate. Mund të ndihet te një grua edhe kur nuk është në gjendje të trazuar. Disa nga seksi i bukur ndiejnë dëshirën për të urinuar kur kjo pikë stimulohet.

Ekziston një version tjetër në lidhje me ekzistencën e një pike ji në murin e vaginës së një gruaje. Disa shkencëtarë janë të bindur se j-pika është vetëm një embrion i prostatës! Fakti është që ndërsa është në bark, foshnja nuk ka karakteristika seksuale për disa kohë. Më saktësisht, ato janë të vështira për t'u vërejtur deri në një periudhë të caktuar kohe. Ajo gunga në trupin e foshnjës, e cila është përgjegjëse për shfaqjen e karakteristikave kryesore seksuale, është pika G e kërkuar. Ai ka shumë mbaresa nervore, falë të cilave një grua e rritur është në gjendje të marrë kënaqësi të jashtëzakonshme seksuale. E tëra asaj që i duhet për të arritur një orgazëm të jashtëzakonshme është të mësojë të gjejë këtë pikë G misterioze, magjike.

Besohet se pika ji është e vendosur në murin e përparmë të vagjinës në një thellësi prej 5-6 centimetra. Prandaj, nëse doni ta gjeni vetë, duhet të jeni pronari i gishtërinjve mjaft të gjatë. Përkundër faktit se madhësia e kësaj pike nuk është aspak e vogël (vlera e saj ndryshon nga madhësia e një monedhe dhjetë kopekësh në një monedhë me pesë rubla), jo të gjithë mund ta gjejnë atë. Para së gjithash, duhet të theksohet se ia vlen të kërkoni pikën ji vetëm kur tashmë jeni paksa të zgjuar. Në një gjendje krejtësisht të qetë, ju thjesht nuk do ta vini re ose nuk do ta ndjeni atë. Opsioni më i mirë është të filloni të kërkoni menjëherë pas orgazmës, pasi në këtë kohë pika ji është më e spikatur dhe e ndjeshme. Pra, si e gjeni këtë "buton argëtimi"?

Nëse dëshironi të gjeni pikën ji me partnerin tuaj, është më mirë ta bëni atë ndërsa jeni shtrirë. Ngrini legenin tuaj duke vendosur një jastëk nën të - në këtë mënyrë do të jetë shumë më e përshtatshme për një burrë të ekzaminojë vendin tuaj intim. Partneri duhet të fusë me kujdes gishtat në vaginë në një thellësi prej 3 deri në 6 centimetra. Sigurisht, gishtat duhet të lubrifikohen bujarisht ose me lubrifikantin tuaj ose me lubrifikantin. Ju do të duhet t'u besoni ndjenjave tuaja ndërsa drejtoni dorën e partnerit tuaj. Sapo të gjejë pikën e dëshiruar, ai do të vërejë se muret e pasme të vaginës fillojnë të kontraktohen ashtu siç ndodh gjatë orgazmës.

Nga rruga, kur stimuloni pikën G tek gratë, shpesh mund të ndodhë urinim spontan. Kjo për faktin se kjo pikë është në afërsi të zonës së uretrës. Për më tepër, gjatë orgazmës, nuk është urina që del nga uretra, por sekreti i gjëndrave paraurethrale. Sidoqoftë, ju mund ta shmangni këtë situatë thjesht duke liruar presionin ndërsa stimuloni pikën ji.

Pika G e femrës është afër klitorit, përpara murit vagjinal. Thellësia e depërtimit është nga 3 në 5 cm. Diapazoni i "pikës së kënaqësisë" është nga 1 në 10 cm. Mund të vendoset: në qendër, majtas dhe djathtas.

Ku është pika G tek burrat?

Ju mund ta gjeni pikën G tek një njeri vetëm përmes anusit, duhet të lëvizni gishtin përpara 4 centimetra. Ju duhet të jeni në gjendje të ndjeni një fryrje të vogël në pjesën e përparme të barkut.

Kur masazhon këtë pikë, një burrë merr një orgazmë më të ndritshme sesa gjatë marrëdhënieve normale, ndërsa stimulimi i penisit është opsional.

vendndodhja e pikës ji nga burrat

Masazh në pikën G për burra

Relaksim i plotë i një burri dhe besim absolut tek njëri-tjetri. Nëse partneri juaj është i shtrënguar dhe i shtrënguar, atëherë ai nuk do të marrë asgjë përveç ndjesive të dhimbshme. Pyete burrin tënd nëse dëshiron që të shkosh deri këtu, mos e bëj pa pëlqimin e tij. Jo çdo njeri është i gatshëm për këtë lloj. Nëse keni thonj të gjatë ose të zgjatur, është më mirë të shtyni kërkimin për zonën G, pasi mund të shkaktojë mikrotrauma në rektumin e burrit. Duart duhet të jenë krejtësisht të pastra. Depërtimi në rektum është kontakti i pashmangshëm me lëkurën e duarve tuaja të mikroorganizmave të ndryshëm që mund të shkaktojë inflamacion të organeve gjenitale të meshkujve dhe femrave. Prandaj, kur merreni me zonën G mashkull, shmangni prekjen e penisit dhe organet gjenitale. Më mirë akoma, bëjini të gjitha në një mjekim të hollë.