Udhëzime për përdorim Amarok

Udhëzime për kapsulat Amarok, indikacione dhe kundërindikacione

Amarok rekomandohet për të gjithë burrat që janë përballur me këtë problem:

  • përkeqësimi i dëshirës seksuale dhe epshi i dobët;
  • ereksion i dobët, i pamjaftueshëm për marrëdhënie seksuale;
  • eksitim i shpejtë;
  • mosfunksionimi erektil.

Qëllimi kryesor i ilaçit është të përmirësojë fuqinë mashkullore. Mund të merret si për parandalimin ashtu edhe për trajtimin e impotencës, përfshirë ato që shoqërohen me prostatit. Përveç kësaj, përdorimi i agjentit përmirëson lëvizjen e spermës, prandaj mund të përdoret për të përmirësuar pjellorinë.

Si të përdorni ilaçin

si të përdoret Amarok

Efekti i marrjes së barit vjen pothuajse menjëherë, por rekomandohet të përdorni ilaçin bioaktiv në një kurs.

Si ta përdorni produktin për burra:

  • Merrni 1 kapsulë çdo ditë në mëngjes dhe në mbrëmje;
  • pini ilaçin me ujë;
  • përfundoni kursin e plotë;
  • shijoni seks cilësor.

Amarok nuk ka një efekt negativ në stomak, kështu që mund ta pini pa iu referuar kohës së vaktit.

Kundërindikimet dhe masat paraprake

Droga është e sigurt, ka kaluar një kontroll të plotë të cilësisë dhe për këtë arsye nuk ka kundërindikacione strikte. Të gjithë burrat mbi 18 vjeç mund ta marrin atë. Si ndihmë, ilaçi për potencë mund të merret nga burra me prostatit kronik, si dhe nga ata që planifikojnë të krijojnë shtatzënë.

Ju mund të blini një ilaç bioaktiv për shëndetin e burrave në Shqipëri në faqen zyrtare të internetit.