Përvoja e përdorimit Amarok

Përvoja e përdorimit të kapsollave për potencë: një përmbledhje e sinqertë e Robertit nga Riga

foto e produktit, përvoja e përdorimit të Amarok

Unë jam akoma i ri, vetëm 35 vjeç, por për shkak të një orari të ngjeshur jam përballur me probleme seksuale. Disa marrëdhënie të pasuksesshme - dhe unë isha i prishur. Vetëvlerësimi është në zero, nuk mund t’i shikoj vajzat në sy dhe ekzistonte një lloj frike nga seksi. Vazhdimisht mendoja për përsëritjen e mundshme të dështimit, kështu që hoqa dorë nga jeta ime personale për disa muaj. Sidoqoftë, vendosa të bashkohem dhe të filloj të kërkoj një zgjidhje. Zgjedhja ra në kapsulat Amarok - unë fitova se është një përgatitje bimore dhe përmban maka peruan.

Përmbledhje e Barnave

Unë urdhërova Amarok në faqen zyrtare të internetit. Një përfaqësues i kompanisë më thirri shpejt, u përgjigj në të gjitha pyetjet e mia dhe bëri një porosi. Dy ditë më vonë e mora në zyrën postare. Më pëlqeu ajo pagesë vetëm pas marrjes. Më vjen keq që nuk pata kohë ta merrja me zbritje, prandaj kursi më kushtoi më shumë se çmimi i treguar.

Paketimi është i fortë, kapsulat janë me madhësi të mesme, por gëlltiten lehtë - ato nuk ngecin në fyt. Paketa përmban udhëzime të hollësishme për përdorim.

Si piva Amarok

Përvojë me Amarok

Mënyra e përdorimit - detajuar në paketim. Ajo ofron dy skema - një dhe dy pilula në ditë. Vendosa të filloj menjëherë me dozën maksimale në mënyrë që të kuptoj menjëherë nëse ka ndonjë efekt apo jo. Në fillim e mora në mënyrë rigoroze para ngrënies, por përvoja ime me përdorimin sugjeron që ju të mund të pini pas ngrënies - nuk ndikon asgjë.

Përvoja totale e përdorimit të Amarok ishte një muaj. Kam vërejtur rezultatin menjëherë, por vendosa ta zgjas kursin në mënyrë që të kem një efekt kumulativ.

Efekti i ilaçit

Kam ndjerë një përmirësim të fuqisë mashkullore rreth ditës së tretë të përdorimit. Ndodhi shumë papritur - takova një vajzë dhe ndjeva shumë eksitim. Kjo më bëri shumë të lumtur, sepse muajt e fundit e kam harruar këtë ndjenjë.

Në ditët e para, frika e keqpërdorimit mbeti, kështu që nuk kishte asnjë kontakt seksual. Seksi i parë ndodhi një javë pas fillimit të kursit, dhe gjithçka shkoi mirë. Ereksioni nuk më zhgënjeu - partneri është i lumtur. Unë dua të them më shumë - ndjesitë janë shumë më të ndritshme se më parë, dhe unë mund ta kontrolloj më mirë kohëzgjatjen e seksit.

Unë gjithashtu vura re që Amarok ndikon në mirëqenien e përgjithshme. Nëse më herët, për shkak të stresit, shpesh përjetoja probleme me gjumin, kishte ankth dhe ankth, tani më zë gjumi si foshnjë. Gjatë gjithë ditës ndiej një valë të fuqisë dhe gjallërisë. Seksi është i shkëlqyeshëm në çdo kohë - edhe pas një dite të vështirë në punë.

Përfundoi kursin Amarok një muaj më parë, efekti vazhdon. Ereksioni është gur, ndjesitë janë shumë të ndritshme dhe duket se edhe penisi është rritur. Çdo ditë dëgjoj komplimente entuziaste nga vajza. Nuk kishte efekte anësore për tërë kohën e pranimit. E vetmja gjë për të cilën pendohem është që nuk fillova të marr më parë Amarok.